Bij Albijn

Mijn naam is Albijn Gravelijn. Samen met man, peuterzoon en kat woon ik in een fijn hoekhuis met een ruime tuin in de Utrechtse, groene wijk Lunetten. Vanaf 1 januari 2016 open ik de deuren van ons huis om kinderen tussen 0 en 4 jaar op te vangen. Ik zal op maandag, dinsdag en donderdag geopend zijn tussen 8.00u en 18.00u.
In 2006 studeerde ik af aan de Vrijeschool pabo (toen nog Hogeschool Helicon) en sindsdien werk ik met veel plezier met jonge kinderen. Zo heb ik vier jaar lang als kleuterjuf gewerkt op de vrijeschool in Tilburg en heb ik bij elkaar vijf jaar gewerkt als baby- en peuterjuf op een antroposofisch kinderdagverblijf. Ik heb in mijn werk veel ervaring opgedaan maar de grootste leerschool is toch wel het ouderschap zelf!
Naast gastouder ben ik ook beeldend kunstenaar. Het maakt mij dan ook erg enthousiast om met kinderen kunstzinnig bezig te zijn. Maar eigenlijk geniet ik het meeste van de ontmoetingen die ik op onbewaakte ogenblikken met de kinderen heb en al die kleine verrassingen, zoals rozijntjes als toetje, prachtige blokkenbouwwerken en geweldige uitspraken: ’Mijn lek is band!’.
Al jaren koester ik de droom om kinderen thuis in een rustige, stabiele en veilige omgeving op te vangen. Ik geloof dat elk kind daar baat bij heeft. Nu is de tijd rijp om dit te gaan doen! Met een rugzak vol praktische en pedagogische ervaring, liedjes, versjes en verhalen kunnen we van start gaan!
Heb je vragen of wil je je kind(eren) bij mij aanmelden dan mag je altijd contact met me opnemen. Het is fijn om in een kennismakingsgesprek te onderzoeken of ik als gastouder bij jullie pas.