“Bij Toetsie”

“Bij Toetsie”

Toetsie Lugtigheid – Gastouderopvang

Mijn kleinschalige gastouderopvang is een warme, gezellige en voedzame tweede thuis voor uw kind. Ik voel me vaak net extended family en heb snel een diepe band met de kindjes en ouders waar ik mee werk.

‘Bij Toetsie’ kenmerkt zich door de geur van zelfgebakken koekjes, een warme (eventueel glutenvrije en vegan) biologische lunch zonder meuk en de liedjes die we zingen bij rituelen door de dag heen. Er is veel houten speelgoed. Maar ook duplo en een I-pad. Vaak gaan we in de ochtend en middag naar buiten, ook als het regent. Met de regenpakken aan stampen we door de plassen en glijden we van de glijbaan! Het motto? Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel!

Ik woon en werk 2 a 3 dagen vanuit ons huis in Zutphen samen met mijn man (werkt vaak thuis op zijn kantoor) en zoon van 4 (gaat naar de montessorischool). Ik vang kindjes op van 0-4 en in de middag zijn ook kindjes tot 6 jaar welkom voor BSO. Voor het vervoer gebruik ik een elektrische bakfiets.

Over mijn werkethiek en mijn leefstijl.  Ik leef volgens het ritme, de cyclus van de Maan, voel me verbonden met de Natuur en de Kosmos. Dit ontstond niet ver voordat ik zwanger werd van mijn zoon en hierin leef en leer ik nog steeds. Een leven lang leren; het leven is een dans.

Belangrijke thema’s in mijn huis en werk zijn: Emotionele veiligheid, magie, adem en speelruimte maar ook grenzen, respect, realiteit en duidelijkheid.

Ik houd o.a. van natuurzwemmen, schrijven, wandelen, tuinieren, dansen, lezen, breien en knutselen. Alleen en samen met mijn gezin. Naast het gastouderschap bestudeer ik met veel plezier Astrologie, Energetisch Healing Werk en Sjamanisme. Dit is zich aan het ontpoppen tot een eigen praktijk waarin ik mijn coaching en healings diensten aanbied.

Op dit moment ben ik zwanger van een tweede spruit en zijn we half april uitgerekend.

Lieve groet, Toetsie

Instagram: @astrotoetsie