Kinderopvang De groene Vlinder

Ien: “Mijn achtergrond als Jeugdwelzijnswerkster en mijn beroepspraktijk als beeldend kunstenaar komen samen en vormen een rijke humuslaag voor mijn gastouderopvang “De Groene Vlinder”. In mei 2011 gestart als dagopvang & bso, bied ik vanaf 1 maart 2014 uitsluitend buitenschoolse opvang, ophaalmogelijkheid vanaf de Molenwijkschool. Op onze idyllische plek in het buitengebied van Boxtel is veel te beleven, een uitgebreide groene buitenspeelruimte, met oude bomen, boomhut en kinderspeelhuisje met zandbak. Een sfeervol verbouwde woonruimte met ecologische lemen warmtemuren en bankjes.In deze veilige, natuurlijke omgeving geef ik met zorg, rust en aandacht volop ruimte aan creativiteit en spel. Vanuit het niets ontstaat spel, voor elk kind anders, daar ligt mijn verbinding met deze leeftijdsgroep.In mijn atelier is veel knutselmateriaal, altijd voorradig ! Meer weten over mijn achtergrond en werk met kinderen? Kijk op Ien: www.hendrien.com en op www.groendoenpaviljoen.nl.