De Kleine Beer

Mag ik mijzelf even voorstellen, mijn naam is Elidoor Gerrits 43 jaar. In ons huis woon ik met mijn man Sander Bosma (1975) en onze twee zoons Marein (2008) en Emile (2011) .

Ik ben gediplomeerd gastouder met jaren lange ervaring in de zorg (gezinszorg, kraamzorg, gehandicaptenzorg en ouderenzorg).

Er is bij ons in huis veel aandacht voor creativiteit: verkleden, tekenen, schilderen, knutselen en samen spelen. Ook buiten hebben we veel speelruimte, een grote tuin waar kinderen hun fantasieën kunnen uiten.

Persoonlijke aandacht, fantasie en een open onbevangen houding naar kinderen toe zorgt ervoor dat zij hun eigenheid behouden en kunnen bloeien. Kinderen kunnen heerlijk opgaan in hun spel. Ze bootsen de werkelijkheid na en oefenen al doende met het echte leven.

Kinderen ervaar ik als open, eerlijk, onbevangen, enthousiast en natuurlijk ook op hun manier geremd, overmatig druk of teruggetrokken, onmachtig of uitdagend. Wat overheerst is dat ik altijd met ze kan lachen en dat ik me met hen verbonden voel.