De Zwarte Bever

“DE ZWARTE BEVER” is de gekozen naam voor de woonark, welke ligt op een bijzondere plek in het prachtige beschermde natuurgebied  Eijsder Beemden, nabij Maastricht (5 min. van AZM).Mijn naam is Carin Schobbers, ben moeder van 2 zonen en werk reeds 28 jaar als kleuterjuf in het onderwijs. De antroposofie heeft – evenals mijn affiniteit met het jonge kind- gedurende mijn leven een grote rol gespeeld. Het werken met het jonge kind blijft voor mij een feest: iedere dag is anders en we genieten met elkaar van de seizoenen  en jaarfeesten. Het jonge kind staat voor mij centraal, hier wordt de basis gelegd voor hechting en veiligheid van waaruit het kind kan groeien en opgroeien tot de mens die hij of zij is, en wil worden.  Het is belangrijk dat het kind zich kan hechten en zich in zijn eigen tempo mag en kan ontwikkelen. Ik voel me bevoorrecht om een kleinschalige schakel hier in het Zuiden te kunnen zijn. Graag wil ik zorg dragen voor jullie kindje , maar natuurlijk kan ik dit niet zonder jullie. Ik ga graag met jullie op weg!

Ben je benieuwd of er nog plek is voor je kindje of wil je meer weten? Bel of mail gerust! Hartelijke groet, Carin