Gastouderopvang het rozenkransje

Ik ben Jessica,  24 jaar oud en woon samen met mijn dochter (21-01-2014) en ons kleine hondje in Hilversum zuid (het hondje is niet de in leefruimte van de kinderen aanwezig, hij zit in een gescheiden ruimte).

 

Ik heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan in verschillende kinderdagverblijven. Sinds 2015 ben ik begonnen met werken als nanny bij vraagouders in huis. Ik heb altijd een droom gehad om kinderen op te vangen in mijn eigen woning. Sinds september 2016 is mijn opvang dan eindelijk tot stand gekomen, genaamd Gastouderopvang het rozenkransje.

 

Het rozenkransje is een flexibele, kleinschalige en biologische opvang en er word gewerkt met een antroposofische grondslag. Ik bied de kinderen, warmte, vrijheid, rust en regelmaat. Elk kind word gezien, elk kind is uniek en mag zich ontwikkelen op eigen tempo/manier. Met mijn pedagogische achtergrond stimuleer ik het kind in hun spel dat passend is bij de leeftijdsfase.

 

We zullen veel buiten te vinden zijn, er is een heerlijke afgesloten tuin. Ook is er een bakfiets waarmee uitjes naar het bos, hei of speeltuin mee gemaakt kunnen worden.

 

Het rozenkransje is op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:00 geopend. Maar zoekt u eerder of later opvang is dit geen enkel probleem.

 

Ik hoop dat u enthousiast bent geworden.

 

Hopelijk tot ziens

 

Warme lieve groet,

Jessica van Gastouderopvang het rozenkransje