Gastouderopvang Zie Ju

Gewoon wat woorden die bij mij opkomen als ik aan mijn gastouderopvang denk, zijn: samen zijn, gezelligheid, eropuit trekken, de natuur in, samen gebaren leren, connecties aangaan, boekjes, veiligheid, moestuin en fantasie. Dit zijn de onderwerpen die ik vorm wil geven in mijn opvang.

Daarnaast voed ik mijn twee zoons Jules en Mylo op vanuit het natuurlijk ouderschap. Daardoor ben ik in aanraking gekomen met baby- en kindgebaren, babyzindelijkheidscommunicatie, wasbare luiers en de Rapley-methode. Ik geloof in het mindfull kijken naar baby’s en kinderen om zo vanaf de geboorte al in te kunnen spelen op de behoeftes van je kind om daarmee een hechtere band met je kindje te krijgen. Dit zijn dan ook de onderwerpen die je terug ziet komen in mijn opvang.

Naast mijn gastouderopvang ben ik ook draagconsulent en docent baby- en kindgebaren. Hiermee geef ik ouders de tools in handen om al veel vroeger echt te communiceren met hun kindje.