Kleinschalige Kinderopvang De Groene Agaat

Ben je op zoek naar een 2e thuis voor je kindje van 0 tot 4 jaar?

Een gezellig, huiselijk 2e thuis waar liefdevolle aandacht, ritme en regelmaat, bewuste keuzes en samenwerking de kernwaarden zijn?

Ik probeer in kinderopvang De Groene Agaat mijn kennis en ervaring als verpleegkundige, als leerkracht en als moeder ( van inmiddels volwassen kinderen) een plek te creëren, waar een kind zich onvoorwaardelijk gezien weet. Waar het met een warm hart en liefdevolle aandacht tegemoet getreden word. Een omgeving waar ritme en regelmaat is en waar een open transparante samenwerking met ouders essentieel is.

In de kindertijd wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling naar het volwassen leven. Het werken aan een gezonde basis (fysiek, emotioneel en psychisch) heeft dus betekenis voor de rest van het leven. Voorwaarden scheppen waar binnen een kind zich vrij en gezond kan ontwikkelen zie ik als mijn belangrijkste taak als gastouder. Bovengenoemde *kernwaarden zijn daarbij uitgangspunten.

Ik nodig je uit om mijn website te bezoeken en verder te lezen.
Wie weet kruisen onze wegen in de nabije toekomst, want je bent ook van harte uitgenodigd om “live” kennis te komen maken met mij en kleinschalige Kinderopvang De Groene Agaat.