Gastouderopvang “Het Torretje” | Beth van Gogh

 

Beth: “Gastouderopvang ‘Het Torretje’ vindt u in Arnhem Noord vlakbij het Park Sonsbeek. Tien jaar geleden richtte ik dit dagverblijf op voor maximaal zes kinderen tussen 0 en 4 jaar. Voor mij moest er wel iets van idealisme in zitten. Ik wilde dat het werd als in een echt gezin met ruimte voor het eigene van ieder kind. Dit lukt aardig in ‘Het Torretje’. Het voelde in de loop der jaren altijd als een thuis voor de kinderen.
Het oersterke ritme van de dag, dat door de tijd zo gewoon geworden is, biedt de kinderen een gevoel van herkenning en veiligheid. Daarbij denk ik aan onze dagelijkse wandeltochtjes in het mooie Park Sonsbeek. Vaak dezelfde route die heel herkenbaar is voor de kinderen, maar waar alles steeds verandert met de seizoenen. Ook de achtertuin waar de fruitboompjes en – struiken ieder jaar weer vrucht dragen in de zomer, en de maan die met ons mee gaat op winteravonden geeft ze een idee van de seizoenswisseling.
Thuis gaan we de boekjes lezen die we in de bibliotheek hebben gehaald en we gaan schilderen, tekenen of kleien als de kleinsten slapen. We luisteren naar liedjes waarop we samen dansen of maken zelf muziek.
Eten doen we elke dag met elkaar aan de keukentafel en altijd biologisch.
Er zijn nog enkele plaatsjes vrij

Voor meer informatie en kennismaking kunt u bellen voor een afspraak: 0653804915
Mailen kan ook Het.Torretje@gmail.com