“De dolfijnenstroom” | Naomi Stoelman

  • Naomi Stoelman | "De dolfijnenstroom"
  • Breda
  • 06 81 36 26 95
  • Mail >

He! Ik ben Naomi, 30 jaar, en ik werk dolgraag met kinderen.

Graag bied ik gastouderopvang in (omgeving) Breda aan bij de kinderen thuis.

Wie ben ik?

Al mijn hele leven heb ik een natuurlijke klik met kinderen. We voelen elkaar goed aan, wat maakt dat dingen als vanzelf gaan. Kinderen voelen zich gezien en durven helemaal zichzelf te zijn. Na de studie dramatherapie ben ik me gaan richten op gevoelige kinderen. Zelf ervaar ik mijn gevoeligheid als kwaliteit en ik wil kinderen hier graag mee helpen. Ik ben met veel plezier op een dag begeleiding voor hoog sensitieve kinderen en jongeren gaan werken die (deels) waren uitgevallen uit het onderwijs. Ik begeleidde hen bij het weer dichter bij zichzelf komen, ont prikkelen, weer op laden en weer (meer) levensplezier te ervaren.

Nu start er een nieuwe periode; ik ga begeleiding bij mij thuis geven en (drama)lessen verzorgen op scholen en BSO’s. Daarnaast zou ik het heel leuk vinden om bij een leuk gezin op te passen. Ik zal met de kinderen lekker veel naar buiten gaan, spelletjes doen, en veel creatieve dingen ondernemen. Verder vind ik het belangrijk om elk moment weer spontaan te kijken met het kind wat leuk en passend is!

Ik ga op een speelse en zachte manier met kinderen om. Ik vind het belangrijk om een liefdevolle bedding te creëren, waarin er aandacht is voor wat er opkomt in het (leven van het) kind. Op die manier voelt het kind zich aangemoedigd helemaal zichzelf te zijn en te groeien.

Wellicht dat er in de toekomst ook mogelijkheden zijn om bij mij thuis opvang te bieden, maar voor nu zou het fijn zijn als het bij het kind thuis kan.

Voel jij een klik? Of ben je benieuwd geworden? Neem gerust eens contact op, om te onderzoeken wat mogelijk is!