Oudercommissie nog steeds op zoek naar nieuwe leden!

De vacature die door het vertrek van Goos Boelhouwer is ontstaan is inmiddels gelukkig opgevuld: Rikkert Hilbrant, vraagouder van Drakepit gastouder Ellen Zweers uit Zeist, heeft zitting genomen in de oudercommissie.

Maar nog steeds is de OC dringend op zoek naar nieuwe leden! Omdat er binnenkort weer twee mensen vertrekken – de ene vanwege een verhuizing en de ander omdat zijn kind begin volgend jaar 4 wordt, naar school gaat en daarom de opvang bij de gastouder stopt. Maar ook omdat het leuk zou zijn als de oudercommissie net wat meer leden zou hebben dan het statutaire minimum.

De oudercommissie vergadert 3 keer per jaar in Utrecht, de tijdsinvestering is dus beperkt. U krijgt inzicht over het reilen en zeilen van Drakepit en u bent gesprekspartner van het bestuur bij beleidsvragen rondom de pedagogische kwaliteit, voeding, openingstijden, spel-en ontwikkelingsactiviteiten, klachtenbbehandeling en prijswijzigingen. Voor meer informatie over het werk van de oudercommissie zie hier .

Wanneer u als vraagouder de oudercommissie wilt komen versterken, bent u van harte welkom en kunt u hierover contact opnemen met de voorzitter van de oudercommissie, Mechel Oortgijs, via volgend mailadres: oudercommissie@drakepit.nl .

Ga naar acualiteiten-overzicht >