Olivijn Kinderopvang

 

“Mogen zijn wie je bent”

Olivijn is een knusse kleinschalige BSO opvang op een mooie locatie in Zeist. Op maandag-, dinsdag-, en donderdagmiddag is er plek voor 8 kleuters van de Vrije School in Zeist.

Olivijn biedt een fijn, huiselijk, warm, knus plekje met een grote buitenruimte om na school te mogen ontspannen, uitademen en spelen tot je ouders je weer komen halen.

Ik ben Ianthe Krijgsheld, en ik heb een jarenlange ervaring als pedagogisch hulpverlener bij de Zonnehuizen in Zeist met het werken met kinderen met zorgvragen en crisisopvang. Ik richt me nu op kleinschalige opvang.  Ik woon met mijn man Michel en mijn kinderen Lukas (6), Ruben (5) en Elin (3) in Zeist.

Ik werk en leef vanuit de ontmoeting en vanuit de antroposofische visie. Ik verzorg een vast ritme van de middag en de week; en we volgen de natuur en de feesten van het jaar (jaarfeesten). We hebben veel aandacht voor de omgeving. Ik werk zo veel mogelijk met natuurlijke materialen.

Naast zingen, creatief bezig zijn, rust afwisselen met activiteiten, gaan we veel naar buiten. Olivijn heeft een moestuin en een grote buitenruimte met zand, klimbomen, een picknicktafel en we wandelen of spelen in de bossen en speeltuinen in en om Zeist. We eten en drinken voornamelijk biologisch.

Kom gerust een keer kijken!