Op zoek naar kinderopvang voor een feest of event?

Op zoek naar kinderopvang voor een feest of event?

Ivon Langeweg maakt voor jouw feest een fantastisch kinderprogramma. Ivon: “Samen met de kinderen maak ik het ‘grote-mensen-feest’ tot een feest voor iedereen! Kinderen blij, jij blij… Waar wordt gelachen, gedanst, gegeten, gedronken, gekust, gezongen, geproost, gehuild en getroost; kortom waar het leven gebeurt, daar ben ik graag. Door mijn ervaring als leerkracht, nanny, peuterjuf, flexer in de kinderopvang en staflid op zomerkampen weet ik wat kinderen nodig hebben en hoe ze tot creativiteit komen. Ik neem de kinderen mee in de sfeer van de dag zodat zij deze optimaal kunnen ervaren. Om dit te bereiken maak ik een speciaal kinderprogramma passend bij jouw wensen, de dag en de behoeftes van de kinderen.” Voor meer informatie en contactgegevens kijk hier.