Open dag bij ‘Het Rozenpoortje’

Open dag gastouderopvang Het Rozenpoortje
Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven bij Het Rozenpoortje.

Het Rozenpoortje werkt met de antroposofie, geïnspireerd op het werk van Rudolf Steiner.

In de opvang zal je dit in de volgende vormen terug zien:

Het eten dat wordt aangeboden is biologisch en gezond. Het speelgoed waar de kinderen mee spelen is gemaakt van natuurlijke materialen. We leven met het ritme van de seizoenen, denk hierbij aan verschillende jaarfeesten, verhalen, liedjes, een seizoen tafel. Ook het ritme van de dag speelt een belangrijke rol en geeft voor ieder kind houvast en veiligheid. Verschillende overgangen van bijvoorbeeld het vrije spel naar het opruimen worden begeleid met liedjes.

Elk kind wordt als individu gezien en krijgt ook zijn of haar eigen begeleiding. In deze begeleiding wordt naar het kind in zijn totaliteit gekeken. Alle ontwikkelingsaspecten worden aangesproken zodat het kind niet alleen zijn cognitieve maar ook zijn sociale, creatieve en emotionele aspecten kan ontwikkelen.

Bij het Rozenpoortje is er plek voor 4 kindjes inclusief onze eigen dochter Jasmijne (20-10-2017). De opvang is open voor kinderen tussen de 3 maanden en 4 jaar. Doordat ik de opvang ”klein” hou kan ik de kinderen meer persoonlijke aandacht en begeleiding geven.

zondag 15 juli 10:00-13:00 uur

Het Rozenpoortje
Voor contact gegevens kijk hier