“Roosmarijn” | Roosmarijn de Bruijn

In mijn huis in Rivierenwijk (Utrecht) ben ik sinds kort gestart met gastouderopvang. Ik bied kinderen een gemoedelijke plek van waaruit ze onbevangen kunnen genieten en ontdekken, waar veel ruimte is voor spelen, buiten zijn, voor knutselen, muziek en verhalen.

 

Ik hou van luisteren naar kinderen en ben nieuwsgierig naar wat hen beweegt. Ik wil in ons huis voor ons allemaal – mijn gezin, de gastkinderen en hun ouders- een fijne plek maken en neem hier graag de tijd voor.

 

Ik vang twee tot drie dagen per week 2 à 3 kinderen op tussen de 0 en 4. Ik ben zelf moeder van een meisje van zeven en een jongen van vier. Ik kom oorspronkelijk uit het onderwijs en heb zes jaar meegedraaid op de Bombardon; een ouderparticipatiecrèche in Utrecht. Hier volgde ik onder andere ook de training ‘respectvol opvoeden’, gebaseerd op de Gordon methode. In de toekomst wil ik me graag nog meer gaan verdiepen in deze richting.

 

Via Drakepit ga ik vanaf komend najaar verder kennismaken met de antroposofie. Ik ben heel erg benieuwd wat ik uit deze verkenning mee ga nemen.

 

Als je meer wilt weten over de opvang, dan kan je me bellen of mailen.