Tot ziens Juliëtte en welkom Jolanda!

Helaas hebben we op de valreep van het oude jaar nog een verdrietige mededeling: Juliëtte Tromp gaat Drakepit in het nieuwe jaar verlaten. Zij heeft een andere baan gevonden, waar ze 5 dagen per week kan werken – dat geeft haar meer financiële stabiliteit en onafhankelijkheid. Zowel Juliëtte als ook wij vinden het heel jammer dat wij nu helaas niet meer de vruchten kunnen oogsten van wat we samen hebben geïnvesteerd in de inwerkperiode. Met name Juliëtte heeft dit jaar ontzettend hard gewerkt om onze administratie tiptop op orde te brengen: het archief is up to date, veel processen zijn gesystematiseerd en vastgelegd, de website is geactualiseerd en nog veel meer. Onze dank is groot en wij wensen Juliëtte voor haar nieuwe baan een goede start en veel succes.

Wij zijn wel blij dat we snel een goede opvolgster voor Juliëtte hebben kunnen vinden: Jolanda Beerendonk uit Roosendaal gaat per 1 januari 2015 stoppen met haar gastouderopvang en zal dan per 1 maart voor drie dagen per week bij Drakepit werken als administratief medewerker / office manager.

Tot en met maart 2015 neemt Dörte Best de taken van Juliëtte over en kunt u met alle vragen / items die Juliëtte tot nog toe verzorgde bij Dörte terecht (06 – 538 98 506, dortebest@drakepit.nl)