Welkom Marijoke!

Geleidelijk gaat Tessa de komende maanden haar functie aan mij overdragen. Ze heeft een prachtige plek neergezet, waar heleboel gastouders en kinderen mogen groeien en bloeien. Ik heb heel veel zin om hier mijn steentje aan bij te dragen!
Wie ben ik?
Ik heb overal en nergens gewoond en ik ben nu beland in Oosterbeek bij Arnhem. Ik woon hier samen met mijn vriend. Ik heb 1 zoon van 25, die net afgestudeerd is. We wonen hier prachtig en ik wandel graag door de heuvels, bossen of langs de Rijn of ik ben in onze tuin bezig.
Vanaf 2012 tot nu heb ik gewerkt als leidinggevende bij antroposofische kinderopvang (eerst bij de Wonderberk in Haarlem, later bij de Kroost in Zeist) en sinds 2019 ben ik ook pedagogisch coach bij verschillende kindercentra.
Ik word heel blij van de antroposofische pedagogiek; het staat voor mij voor verbinding, ook met het grotere geheel. En voor zelfopvoeding/ontwikkeling, authenticiteit, eerbied, respect en aandacht… Ik geniet van de mooie materialen, prachtige tafelspelletjes en het zingen, iedere keer weer magisch om dit met kinderen te delen en het leven samen vorm te geven.
Verder ben ik altijd op zoek naar de eigenheid en kwaliteit van ieder kind en mens, en waar dat op zijn plek is. Iemand die jou door een vormpje duwen, waar je niet doorheen past, daar word je ongelukkig van. Maar graag worden wie je bent, met je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten!