Gastouder Gonny

Bij Gastouder Gonny heerst een huiselijke en warme sfeer waar lekker gespeeld kan worden. We lezen veel boekjes en gaan dagelijks naar buiten. In onze heerlijke tuin kun je graven en taartjes bakken in de zandbak of op een van de loopfietsjes of driewielers rondrijden. Elke ochtend geven we de kipjes eten en rapen we de eitjes.

We wonen in een rustige en kindvriendelijke buurt op een paar minuutjes lopen van vrije school de Zonnewende, een fijne natuurlijke speeltuin en het park. Ook is het 5 minuutjes lopen naar mijn moestuin waar we in de zomer veel fruit snoepen en kleine klusjes kunnen doen.

Er is een vaste dag ritme en elke dag zijn er weer nieuwe avonturen; we zien hoe de kleine appeltjes en peren aan de boom groeien, die we later plukken en er moes van maken. We zien de beestjes en de vlinders voorbij vliegen en kruipen. We lopen door de gevallen bladeren. En vaak past er een liedje bij.

Mijn intentie is dat kinderen in alle rust en geborgenheid kunnen spelen. En dat ze zich in hun eigen tempo optimaal kunnen ontwikkelen en zichzelf en de wereld leren ontdekken in een veilige, warme en liefdevolle omgeving.

Zelf ben ik moeder van 2 dochters die inmiddels het huis uit zijn en heb ik 24 jaar met verstandelijk beperkte kinderen gewerkt; als groepsleidster, heilpedagoog, als ambulant begeleider in gezinnen en als verpleegkundige in een antroposofische instelling. Mijn hart ligt bij de verzorging van kleine kindjes en daarom biedt ik nu thuis kindjes van 0 tot 5 jaar een warme en veilige plek, waar ze heerlijk kunnen spelen, ( biologisch) eten, slapen en groeien.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend oriënterend gesprek of om even de sfeer te komen proeven!

Zie voor meer informatie mijn website : www.gastoudergonny.nl