Gastouder Gonny

Bij Gastouder Gonny  heerst een huislijke, warme sfeer waar lekker gespeeld kan worden. We lezen veel boekjes en gaan dagelijks naar buiten. In onze heerlijke tuin kun je graven en taartjes bakken in de zandbak of op een van de loopfietsjes of driewielers rondrijden. Elke ochtend geven we de kipjes eten en rapen we de eitjes.

We wonen in een rustige en kindvriendelijke buurt op een paar minuutjes lopen van verschillende basisscholen, natuurlijke speeltuin en park. Het is 5 minuutjes lopen naar mijn moestuin waar we in de zomer veel fruit snoepen en kleine klusjes doen.

Naast een vaste dagsctructuur zijn er elke dag weer nieuwe avonturen; we zien hoe de kleine appeltjes en peren aan de boom groeien, die we later plukken en er moes van maken. We zien de beestjes en de vlinders voorbij vliegen en kruipen. We lopen door de gevallen bladeren. En vaak past er een liedje bij.

Ik zie graag dat kinderen in alle rust en geborgenheid kunnen spelen. En dat ze zich in hun eigen tempo optimaal kunnen ontwikkelen en zichzelf en de wereld leren ontdekken in een veilige, warme en liefdevolle omgeving.

Zelf ben ik moeder van 2 dochters en heb vele jaren met verstandelijk beperkte kinderen gewerkt, als groepsleidster en als verpleegkundige in een antroposofische instelling. Nu wil ik graag thuis kindjes van 0 tot 4 jaar een warme en veilige plek geven, waar ze heerlijk kunnen spelen, eten, slapen en groeien.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend oriënterend gesprek of om even de sfeer te komen proeven!

Zie ook binnenkort mijn website : gastoudergonny.nl