Gastouderopvang “Isadore” | Dorriet Bouhof

Gastouderopvang Isadore – Een gezellige en betrouwbare opvang voor uw kinderen –

Mijn naam is Dorriet Bouhof, ik ben moeder van een tweeling en samen met mijn man wonen wij aan de mooie Valkenburgerlaan te Boskoop. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk heb ik ruim 17 jaar gewerkt als leidster bij verschillende baby- en peutergroepen. Met deze ervaring ben ik sinds 2017 begonnen als gastouder om kinderen een warme plek te bieden vanuit mijn eigen huis.

 

Gastouderopvang Isadore biedt opvang in een huiselijke sfeer waar ritme, regelmaat, veiligheid en persoonlijke zorg hoog in het vaandel staan. Antroposofische elementen vormen de leidraad voor een veilige en uitdagende omgeving die is ingericht met natuurlijke materialen. Om elk kind voldoende aandacht te geven is er plek voor maximaal zes kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar. De liefdevolle aandacht wordt niet alleen beperkt tot de kinderen, maar is ook terug te vinden in de maaltijden. De maaltijden worden met zorg bereid en zijn waar mogelijk biologisch. Gastouderopvang Isadore biedt maatwerk, wat inhoudt dat in overleg met de ouders wordt gekeken naar wat uw kind nodig heeft.

 

Voor verdere informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen via telefoon of e-mail. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.