Vraagouders van Drakepit stellen zich voor : Hannah Bellinkx van Buro Bellinkx

Mijn naam is Hannah Bellinkx, ik woon met mijn man en drie kinderen, twee meisjes van 4 en 7 en een jongen van 12 jaar in Haarlem.

Nu drie jaar geleden heb ik mijn gastouderopvang Heemhuys Betsy overgedragen aan Margery Haverkamp. Ik heb ruim 15 jaar mijn eigen gastouderopvang aan huis gehad. Eerst in Amsterdam, later in Haarlem. Onze kinderen zijn erin opgegroeid. Margery is nu verbonden aan Drakepit met Huyze Betsy. Ik ben zelf nog 1 dag per week verbonden aan Huyze Betsy. Ik begeleid en ondersteun Margery in het werk met de kinderen en mijn jongste meisje neem ik mee. Zij gaat binnenkort naar school.

Naast de zorg voor de kinderen ben ik nu ook werkzaam vanuit mijn praktijk Buro Bellinkx werkplaats voor ontmoeting. Ik geef relatietherapie, en mensen kunnen terecht met levensvragen en vragen rondom ouderschap en opvoeding. Ik bied één op één coaching en intervisie aan ouders en professionals.
Ik ben opgeleid als Maatschappelijk werkster en ouderschapscoach, naast het werk met de jonge kinderen in de gastouderopvang, heb ik afgelopen jaren diverse opleidingen gevolgd bij Phoenixopleidingen in Utrecht.
Vind je het leuk om meer te weten te komen over wat ik allemaal doe, kijk dan op mijn webiste: www.burobellinkx.nl